Seks kredittkort med høy maksgrense

Trenger du høy kredittgrense på ditt kredittkort? Det kan være mange grunner til det, enten fordi man har et høyt forbruk eller bare fordi man vil ha noe å skryte til vennene sine av. Uansett, så finnes det mange norske kredittkort som tilbyr høy kredittgrense til deg som har økonomien på stell. Dersom du kjenner deg igjen i sistnevnte beskrivelse, så kan du lese videre og søke om et av våre seks anbefalte kredittkort med høy maksgrense.

Re:member

Kredittkortet re:member MasterCard er trolig det kredittkortet i Norge med høyest kredittgrense som er «enklest». Dette mener vi med at det har 18års aldersgrense og ikke noe årsgebyr, samtidig som den maksimale kredittgrensen er på hele 150 000 kroner. Det er betraktelig mye høyere enn hva de fleste andre konkurrenter kan stille opp med, og følgelig er re:member i en unik situasjon. Dette er rett og slett det beste kredittkortet for deg som trenger høy maksgrense!

Ikano Visa

Et annet godt alternativ dersom du vil ha høy maksgrense på et kredittkort, er Ikano Visa fra banken med samme navn. Her kan du få en kredittgrense på opptil 100 000 kroner, selv om du trolig ikke vil få så høy grense før du har vært eier av kortet en stund. Videre så er det en aldersgrense på 23 år dersom du vil ha kredittkort fra Ikano Bank, som gjør at mange nok vil bli hindret fra å kunne søke om det, men allikevel så er dette et bra kredittkort med høy maksgrense for den som innfrir søkekravene.

Norwegian-kortet

Fra «flybanken» Bank Norwegian får man det populære kredittkortet Norwegian-kortet. Dette kortet har mange fordeler utover den høye kredittgrensen på 100 000 kroner, deriblant en akseptabel rente på 23,10 prosent og en rentefri nedbetalingsperiode på inntil 45 dager. Utover dette så har Norwegian-kortet svært overkommelige søkekriterier, slik at de aller fleste kan skaffe seg det. Et godt valg for deg som vil ha et kredittkort med høy maksgrense.

SAS EuroBonus American Express

Som et samarbeid mellom flyselskapet SAS sitt EuroBonus-program og den amerikanske kredittkorttilbyderen American Express, så får man et kredittkort som har ubegrenset kredittgrense. Det vil si at du i praksis kan bruke så mye du vil, innenfor rimelighetens grenser. Dette gjelder dog bare de beste premium-kortene som har et årsgebyr, men det enkleste Classic-kortet gir det umiddelbart 150 000 kroner i kredittgrense uansett. Absolutt et godt valg!

Santander Red

Fra banken Santander kan man søke om mange forskjellige kredittkort, der Santander Red er det beste valget for deg som vil ha høy kredittgrense og lav effektiv rente. Kredittgrensen er på solide 100 000 kroner, mens den effektive renten er enda bedre – for den er kun på 17,12 prosent! Det er svært lavt sammenlignet med hva konkurrentene tilbyr, og gjør at Santander Red er et godt alternativ til et forbrukslån.

yA Kredittkort

Til slutt må vi ta med kredittkortet yA Kredittkort fra yA Bank. Også her får man en kredittgrense på inntil 100 000 kroner, med en rentefri nedbetalingsperiode på inntil 50 dager. Utover dette så har kredittkortet gunstige betingelser, men noe strenge søkekrav (deriblant en aldersgrense på 23 år) gjør at enkelte av de overstående kortene anbefales før man søker om yA kredittkort.