ya Bank Kredittkort

Nøkkeltall:

Effektiv rente: 22,90%
Rentefri tid: 50 dager
Kredittgrense: 100 000 kr
Årsavgift: 0 kr
Administrasjonsgebyr: 0 kr
Varekjøp: 0 kr
Uttak i minibank: 0 kr
Uttak i bank: 0 kr
Faktura: 35 kr/0 kr (e-faktura)
Overtrekksgebyr: Ikke mulig
Valutapåslag: 1,75% (utland)

Fordeler:

  • Ingen gebyrer, 100% gebyrfritt
  • Enkelt å søke om
  • Gratis uttak av kontanter
  • Forsikringer inkludert i kortet

Ulemper:

  • Ingen cashback

Vilkår:

  • Du må være minst 20 år gammel
  • Du må ha en årsinntekt på minst 200 000 kroner
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger

Låneeksempel

Låneeksempel: 15.000 o/12 mnd,  eff.rente 22,90%, totalt: 16.744kr

Om yA Bank kredittkort

yA Bank er et populært kredittkort som tilbys av den norske storbanken yA Bank. Det er en ren internettbank som har gjort det stort med sine kreditt- og lånetjenester utover 2000-tallet, og banken har faktisk gått helt til topps i det norske mesterskapet for banker flere år på rad. De har nylig relansert sitt populære kredittkort med ekstra gunstige betingelser, som blant annet gjør at det er hunder prosent gebyrfritt.

Og det faktum at yA Bank sitt kredittkort er gebyrfritt, gjør det til den optimale partneren på reise. Du betaler nemlig ikke noe for å gjøre uttak i utenlandske minibanker, og du har også reiseforsikring inkludert dersom du betaler minst halvparten av reisen med kortet. Derfor anbefaler vi alltid yA bank til reiseglade nordmenn.

Det koster dessuten ikke noe å eie kortet, noe som gjør at man fint kan ha det som en reserve i lommeboka dersom man ikke ønsker å bruke det aktivt. Kredittkortet fra yA Bank har ikke noe cashback, men har såpass mange andre fordeler at det ikke blir spesielt savnet.

Du får hele 50 dager med rentefritak, som betyr at du kan utsette nedbetalingen av kreditten ganske så lenge uten at du blir belastet med verken renter eller gebyrer. Og når rentene først begynner å løpe, så er den effektive renten på 22,90 prosent, noe som absolutt er akseptabelt for et norsk kredittkort. Den nominelle renten er på 20,80 prosent. Når du søker om kredittkort fra yA Bank, så er maksimal kredittgrense på 100 000 kroner.